Algemeen Directeur Metaalbewerkingsbedrijf (MBI)

Published on

Mooi familiebedrijf gespecialiseerd in plaatbewerking met ca. € 10 miljoen omzet, 50 man groot, is op zoek naar een algemeen directeur met commerciële affiniteit. Er worden solide magazijnstellingen en afvalcontainers gebouwd. Voor een trouwe klantengroep produceren zij specifieke producten. Deze eigen productie, assemblage en poedercoating doen zij met zeer vakbekwame medewerkers. Daarnaast worden er met geavanceerde lasrobots en geautomatiseerde machinesystemen hoogwaardige producten gefabriceerd.

Het proces wordt vanaf de ontwerpfase tot de afwerking begeleidt. Degelijke kwaliteitssystemen zorgen voor betrouwbare resultaten. Zij opereren duurzaam: met minimaal energieverbruik en afvalproductie. De onderneming is overgenomen door een ervaren investeringsmaatschappij waardoor zij de mogelijkheid krijgen om organisch als door acquisities stevig door te groeien. Er is veel verbeterpotentieel aanwezig en samen met de nieuwe algemeen directeur wordt hiervoor de richting en uitvoering bepaald.

Profiel directeur
De algemeen directeur is een ondernemende persoonlijkheid met stevige ervaring binnen het MKB/MKB+. Je voelt je thuis in een technische omgeving en bent ook zichtbaar en het aanspreekpunt voor grotere klanten. Het MT bestaat uit de verantwoordelijken voor operations, finance, sales en supply chain. Je haalt energie uit het realiseren van verdere groei en vindt wegen om deze te faciliteren. Loyaliteit naar klanten, werknemers en leveranciers is belangrijk en er wordt van je verwacht dit in woord en daad uit te stralen.

Functie-eisen

  • HBO/WO (bij voorkeur in een technische richting)
  • Commerciële affiniteit in een BtoB omgeving
  • Meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare rol
  • Pragmatisch ingesteld en oplossingsgericht
  • Ervaring met metaalbewerking en/of aanbestedingen is een pre
  • Groot zelfstartend vermogen
  • Ervaring met investeerders en banken

Locatie
Regio Noord Holland

Salarisindicatie
€150K en lucratieve participatie mogelijkheid

Geïnteresseerd?
Deze opdracht is inmiddels ingevuld.