Algemeen Directeur / ondernemer (MBI) in verpakkingen

Published on

Onze klant, actief in papieren verpakkingen, heeft een eigen collectie maar werkt ook onder private label voor aansprekende grote retailers in Nederland en in het buitenland. Dankzij jarenlange ervaring hebben zij een sterke marktpositie en reputatie opgebouwd. Daarnaast hebben zij geïnvesteerd in een state-of-the-art machinepark dat hen in staat stelt om hoge kwaliteit te leveren en op het gebied van duurzaamheid voorop te lopen. Daarnaast kunnen zij relatief makkelijk nieuwe producten produceren en aansluiting vinden bij nieuwe klanten.

We zoeken een commercieel georiënteerde Algemeen Directeur die wil investeren en het bedrijf uit wil bouwen. Er is genoeg ruimte en potentieel in de markt om te groeien. Digitaal hebben zij al mooie eerste stappen gezet maar het bedrijf kan nog harder groeien als iemand met e-commerce ervaring hierover na gaat denken. We zoeken een moderne, 'tech & digital savvy' leider voor deze onderneming.

Over Navigator Network Executive Search
Vanuit ons kantoor in Laren (NH) verbinden wij bedrijven en kandidaten voor sleutelposities bij Nederlandse bedrijven al dan niet met internationale allure. Naast Board (RvC) matchen we directie/MT posities zoals General Management (CEO), Commercieel Management (CCO, Sales & Business Development), Operations (COO), Finance (CFO), Digital & Technology professionals (CTO/CIO) en ondernemers/Management Buy In kandidaten. Wij werken veel samen met investeerders/private equity en werken sector onafhankelijk.

Interesse of meer informatie?
Stuur een email met CV en korte motivatie naar Navigator Network Executive Search / Jos Schelfhout: jos@navigatornetwork.nl