Chief Operations Officer (COO) voor GO Sharing (e-mobility)

Published on

GO Sharing is een snelgroeiende scale-up en marktleider op het gebied van elektrische deel voertuigen. GO Sharing wil de manier waarop mensen leven en bewegen veranderen; van bezit naar gebruik op een duurzame manier.

De ambitie is om, gesteund door Rabo Corporate Investments als financiële partner, snel door te groeien en het belangrijkste deelplatform van Europa te worden. Op dit moment is GO Sharing werkzaam in een tiental steden in Nederland. Binnenkort gaan ze verder uitbreiden in Nederland en snel komen er ook een aantal buitenlandse steden bij.

Operationeel in controle zijn is een vereiste, gedragen door een jong en gedreven team, data driven fleet management met daaraan gekoppeld een sterke klantenservice. Samenwerken is het sleutelwoord, ook met andere mobiliteitsaanbieders, overheden, toeleveranciers, van hardware tot software.

Chief Operations Officer (COO)

Als COO ben je verantwoordelijk voor de operationele kant van GO Sharing en zorg je ervoor dat gedurende de expansie van Go Sharing alles op operationeel vlak onder controle blijft. De operatie is sterk data driven en extreem dynamisch. Verandering gaan snel, in het openen van regio’s tot het toevoegen van andere modaliteiten van vervoer.

GO Sharing groeit op dit moment exponentieel en daarom zijn kennis en inzicht in de processen van (mobility) platformen van groot belang om echt het verschil te kunnen maken binnen de organisatie.

De voornaamste uitdagingen zijn een goede strategische positionering, het zorgvuldig begeleiden van de groei en het waarborgen van “operational excellence” binnen de vestigingen in de verschillende regio’s. Het is van groot belang om op een goede manier de vertaalslag te maken van strategie naar een optimaal werkende operatie.

GO Sharing zoekt een COO die verantwoordelijk is alle regiomanagers, aan wie de nu al meer dan 100 flexwerkers rapporteren en het operationeel houden van een sterk groeiende vloot deelvoertuigen, thans al enige duizenden.

Je bent onderdeel van het managementteam en bent daarin een belangrijke sparringpartner ook op de andere vakgebieden, daarnaast leg je periodiek verantwoording af aan de investeerders over de voortgang en rapporteer je de resultaten ten aanzien van de operaties.

Voor de rol van COO zoeken we een stevige persoonlijkheid. Iemand met een ondernemende en hands-on instelling. Iemand die de mouwen op wil stropen, een team kan smeden en ook wil ‘oppakken en uitvoeren’.

Interesse of meer informatie?
Stuur een email met CV en korte motivatie naar Gwen de Vos van Steenwijk: gwen@navigatornetwork.nl