Continuïteit in de nieuwe werkelijkheid

Published on

Inmiddels is het duidelijk dat het coronavirus een enorme impact heeft op ons allemaal. Persoonlijk en op zakelijk vlak. Uitzonderingen daargelaten, worden veel bedrijven financieel hard geraakt. Wij weten niet welke effecten dit voor iedereen gaat hebben maar vanuit Navigator Network staan we klaar om te helpen.

Onze consultants nemen graag de tijd om ‘gewoon’ even te sparren of te klankborden en zodoende te helpen met het uitdenken van mogelijke scenario’s die de komende weken aan de orde kunnen komen en hoe daarop voorbereid te zijn. Zowel voor bedrijven als kandidaten.

Voor de continuïteit van het bedrijf kunnen we ons voorstellen dat op cruciale posities, zoals Digital, IT of juist op Finance, versterking nodig is. Of is ondersteuning van een specialist op het gebied van crisis -of change management wenselijk? Wij kunnen ondersteuning bieden bij het invullen van deze cruciale posities en rekening houden met de nieuwe werkelijkheid. We kunnen je in contact brengen met ervaren professionals. Zowel voor posities in vast dienstverband als op basis van een interim contract/tijdelijk dienstverband.

Wij proberen onze relaties zoveel mogelijk van dienst te zijn op een manier die het best past. Schroom niet om ons te bellen.

Jos Schelfhout ; 06-46207074
Gwen de Vos van Steenwijk; 06-53814008
Joost Rethmeier; 06-50208432
Elien De Haas ten Wolde; 06-46660556