Daniel Bowen benoemd tot Directeur IT bij Pon

Published on

Navigator Network feliciteert Pon met de benoeming van hun nieuwe IT-directeur Daniel Bowen. Wij wensen Daniel veel succes in deze nieuwe positie en met deze mooie carrièrestap.

We zijn er trots op dat we de gelegenheid hebben gehad om nauw samen te werken in dit proces met Ton van Dijk, CIO van Pon Holdings, waarbij we onze jarenlange ervaring op het gebied van posities binnen IT-management en de kennis van de 'Retail & Automotive' wereld hebben kunnen combineren.

Daniel is benoemd tot Directeur IT en verantwoordelijk voor de IT Shared Serviceorganisatie die de Pon-bedrijfsgroepen ondersteunt. De Pon IT-organisatie levert IT-infrastructuurdiensten en tevens digitale oplossingen ter ondersteuning van de digitale transformatie van de Pon-organisatie. De nadruk zal liggen op klantervaring, digitale innovatie en ‘operational excellence’.

Pon heeft meer dan 13.000 werknemers in meer dan 30 landen over de hele wereld, waarvan er 6.000 in Nederland zijn gevestigd. In 1895 begonnen als kleinschalig familiebedrijf, groot geworden als handelshuis, bekendheid verworven als autohandelaar en inmiddels toonaangevend in tal van industriële markten. In Nederland is het één van de belangrijkste spelers op het gebied van mobiliteit met meerdere fietsenmerken, het importeren van mooie automerken en slimme mobiliteitsoplossingen.