E-Commerce Director voor MyMicro Group

Published on

Onze klant MyMicro Group is de onderneming achter de websites ReplaceDirect.nl, Accu.nl en groothandel Twindis.nl. Een jong dynamisch bedrijf, aanwezig op de Duitse, Oostenrijkse, Belgische en Franse markt, met een enorme groeipotentie en een duidelijke missie: het verlengen van de levensduur van apparaten, besparen van grondstoffen en verminderen van e-waste. Het is een slimme bundeling van webwinkels die zich met onderdelen en accessoires richt op de reparatiemarkt voor smartphones, tablets, laptops en andere elektronische apparaten. Daarnaast is het bedrijf specialist op het gebied van acculaders en accu's voor apparaten als laptops, gereedschap, camera's, medische apparatuur en fietsen. Een ultieme combinatie van e-commerce, after sales, slimme distributie en intelligente logistiek.

Als E-Commerce Director ben je met jouw team verantwoordelijk voor het bedenken en neerzetten van een korte en lange termijnstrategie voor het maximaliseren van traffic en conversie en de ontwikkeling van een cross-channel platform waar bedrijven, klanten en eindgebruikers toegang hebben tot reserveonderdelen, accessoires en gerelateerde services.

Interesse? Stuur een mail met motivatie en CV op david@navigatornetwork.nl, joost@navigatornetwork.nl of jos@navigatornetwork.nl