Finance Manager bij NL/Belgische entiteit van wereldspeler in energie

Published on

Bedrijf en team
Wij zijn op zoek naar een Finance Manager voor onze opdrachtgever uit de regio Ermelo. Deze internationale verkoop-, marketing- en ondersteunende dienstengroep is georganiseerd in vier afzonderlijke divisies elk gericht op specifieke marktsectoren. De aandelen zijn genoteerd aan de London Stock Exchange en maken deel uit van de FTSE 100 Index. Als onderdeel van deze internationale holding is het bedrijf aan een doorlopende groei bezig, met daarin een sterke focus op acquisities. Het bedrijf ligt centraal gelegen te midden van Utrecht, Amersfoort, Apeldoorn, Zwolle en Almere.

Positie
De Finance Manager zal een belangrijke focus op Financial Control hebben. We zoeken een (bij voorkeur) academisch geschoolde, financieel inhoudelijk/vaktechnisch sterke en ervaren (ex) accountant/financial controller die binnen een no-nonsense organisatie past. Iemand die zichzelf, vanuit een lokale rol in een internationaal en breed opererende organisatie, wil ontwikkelen en aan zijn/haar carrière wil werken in een leadership-track.

Je bent doorlopend bezig om de samenwerking tussen verschillende finance teams (Financial Control, Business Control en Administratie) verder te optimaliseren. Er is veel ruimte om proactief en continu (financiële) processen te verbeteren, Cost Control naar een hoger plan te brengen, soepele interne en externe audits te realiseren en een team (5+ FTE’s) te coachen en te ontwikkelen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Finance Director.

Deze positie biedt een gedreven professional de mogelijkheid om zich zowel met terugkerende onderwerpen bezig te houden als met verschillende projecten die intern spelen. De continue groei biedt de mogelijkheid om zichtbaar te zijn en zelf door te groeien. Dit kan binnen de Nederlandse/Belgische entiteit maar ook zeker binnen één van de andere (internationale) onderdelen van deze organisatie. Het is een prettige werkomgeving; een down-to-earth organisatie waar iedereen goed met elkaar samenwerkt.

Vanwege de complexiteit en snelheid van de business is het belangrijk dat je snel tot de kern komt en overzicht houdt. Andere belangrijke kenmerken zijn samenwerken, collegialiteit en verantwoordelijkheid nemen. We zoeken iemand met; IT ervaring; project ervaring, kennis van digitalisering en relevante ERP/Finance systemen. HBO+ of academisch werk- en denkniveau. Sterke communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels.

Meer informatie of reageren? Stuur een mail met CV naar info@navigatornetwork.nl