Investment Operations Manager Private Equity

Published on

Voor onze opdrachtgever, een private equity firma in het midden van het land, zijn wij op zoek naar een ‘Investment-operations manager’. Iemand die goed is met cijfers, die een due diligence begrijpt, financiële modellen kan bouwen, enige ervaring in M&A en internationale ambities heeft. I.v.m. stakeholders in de UK en Duitsland is de reiscomponent aanzienlijk.

De investeerder zoekt iemand die kan ondersteunen in deals, hij/zij is er niet verantwoordelijk voor maar zal wel een rol in de M&A processen krijgen.

Het is van belang dat je commercieel ingesteld bent, het een uitdaging vindt om in de operatie van de portfolio companies actief te zijn, projecten op te pakken bij de verschillende bedrijven, kritisch mee te denken, te ondersteunen en teams aan te sturen.

Gezond boeren verstand en begrip van data gaat zeker helpen in deze rol; er moet structuur aangebracht worden en een vertaalslag op basis van cijfers gemaakt worden.
Enige ‘emotionele intelligentie’ zal helpen om de hiërarchische en politieke gevoeligheid weerstand te kunnen bieden.

Ben je van nature positief ingesteld, enthousiast, vol energie en denk je dat dit een rol is die op je lijf is geschreven? En heb je zo’n 5 tot 10 jaar ervaring in dit werkveld? Laat het ons dan weten; stuur een mail met je motivatie + CV op info@navigatornetwork.nl. We nemen dan snel contact met je op.