IT-Manager Benegas/DCC Energy Nederland

Published on

Benegas, onderdeel van DCC dat aan de London Stock Exchange is genoteerd, is al meer dan 65 jaar de betrouwbare en toonaangevende specialist op het gebied van vloeibaar gas geleverd in bulktanks, gasflessen en LPG-autogas in Nederland, België en Duitsland. Daarnaast is Benegas een belangrijke producent van drijfgassen voor de Aerosolindustrie door heel Europa en daarbuiten.

Voor Benegas/DCC Energy Nederland in Putten zijn wij op zoek naar naar een ambitieuze allround ICT manager die in de basis verantwoordelijk is voor alle ICT en de daarbij behorende interne stakeholders en leveranciers. Iemand die de systemen beheert en verder optimaliseert. Kundig is op het gebied van infrastructuur en inrichten van de cloud omgeving. Op dit moment werken zij aan de implementatie van een CRM/ERP systeem en hebben zij nog meer ambitieuze plannen om de business te ondersteunen en verder te brengen.

Kortom een brede ICT rol in een internationale omgeving waarbij DCC veel mogelijkheden biedt. Inhoudelijk verantwoordelijk voor o.a. migratie van infrastructuur, ERP implementatie en ontwikkeling van nieuwe, business ondersteunende, apps.

We zoeken iemand die zich prettig voelt in een rol waarbij je eindverantwoordelijk bent en de grote lijnen goed in de gaten hebt in combinatie met een basale handigheid en een handson mentaliteit. Iemand die graag de mouwen opstroopt en er iets moois van wil maken.

Geïnteresseerd?
Stuur dan een email met motivatie en Engelstalig CV naar Jos Schelfhout of Gwen de Vos van Steenwijk van Navigator Network Executive Search: jos@navigatornetwork.nl / gwen@navigatornetwork.nl