Marketing Manager Benegas

Published on

Benegas, onderdeel van DCC dat aan de London Stock Exchange is genoteerd, is al meer dan 65 jaar de betrouwbare en toonaangevende specialist op het gebied van vloeibaar gas geleverd in bulktanks, gasflessen en LPG-autogas in Nederland, België en Duitsland. Daarnaast is Benegas een belangrijke producent van drijfgassen voor de Aerosolindustrie door heel Europa en daarbuiten.

Benegas zet zich in voor een mooie en schonere toekomst. Nu ook door zich te specialiseren als all-round groene energie leverancier. Zij leveren ‘groene’ energie rechtstreeks aan eindgebruikers; zowel propaan, aardgas als stroom. Het gebruik van propaan en aardgas compenseren zij door de aanschaf van “Carbon Credits”. Met deze carbon credits investeren zij in verschillende mooie projecten die ervoor zorgen dat de aarde weer wat groener wordt. De stroom komt voor 100% uit windmolenparken.

Wij zijn op zoek naar iemand die middels een planmatige aanpak een sterke bijdrage levert aan de groei-ambitie van Benegas. De Marketing Manager moet de vertaalslag kunnen maken van een strategisch plan naar een operationeel marketingplan.

Als Marketing Manager ben je verantwoordelijk voor het in kaart brengen, ontwikkelen en implementeren van (nieuwe) commerciële proposities van alle diensten en producten van Benegas. Daarnaast geef je inspirerend leiding aan een jong en sterk gedreven team. Er wordt veel belang gehecht aan online ervaring; de digitale component binnen de marketingactiviteiten is steeds belangrijker geworden.

We zijn op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze en doortastende marketing professional. Iemand met een hoog energie level, doorzettingsvermogen en no-nonsense karakter. Iemand die gestructureerd te werk gaat, commercieel inzicht heeft en zelfstandig een weg gaat vinden in de internationale organisatie van Benegas/DCC.

Kwalificaties

  • Een afgeronde HBO/WO-opleiding in bedrijfseconomie, marketing, communicatie of andere commerciële richting.
  • Strategisch inzicht en planmatig te werk kunnen gaan.
  • Relevante ervaring als marketeer en het managen van projecten.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands en, net zo belangrijk, in het Engels.
  • Ervaring in het werken met Microsoft Office programma’s en programma’s zoals WordPress, Analytics, Ads en Adobe is een pre.
  • Marktkennis is een groot voordeel maar zeker geen must.

Arbeidsvoorwaarden
Marktconform salaris op basis van kennis en ervaring en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een leaseauto.

Geïnteresseerd of meer informatie?
Deze opdracht is inmiddels ingevuld.