Michel Schilders benoemd tot Commercieel Directeur bij Highcare

Published on

Navigator Network feliciteert Highcare en Participatiemaatschappij Holland Venture met de benoeming van hun nieuwe commercieel directeur Michel Schilders. Wij wensen Michel enorm veel succes in deze nieuwe positie en met deze mooie carrièrestap.

We zijn er trots op dat we de gelegenheid hebben gehad om nauw samen te werken in dit proces met Hubert Verbeek, Managing Partner van Holland Venture, waarbij we onze jarenlange ervaring met het plaatsen van commercieel management en kennis van de 'Life Sciences' wereld en hun professionals konden combineren en dat geleid heeft tot dit resultaat.

Highcare is een uitzend- en detacheringsbureau in de zorg en het veiligheidsdomein. Zij matchen hooggekwalificeerde professionals met opdrachtgevers, in diverse branches. Dat doen zij al meer dan twintig jaar. De voorheen afzonderlijke onderdelen AmbuCare-EMC, Highcare Management en Highcare Medisch Specialisten vormen tegenwoordig één bureau: Highcare.

Holland Venture is een hands-on investeerder in Nederlandse MKB-bedrijven met een focus op Healthcare en Technology. Het ervaren en betrokken investeringsteam weet wat ondernemen is. Ze streeft naar een open, duurzame en professionele relatie met de managementteams van de bedrijven waar zij in investeert, met het gezamenlijke doel om groei te realiseren. Holland Venture wordt ondersteund door een breed netwerk aan succesvolle ondernemers in Healthcare en Technology.