Navigator Network Executive Search en C&Q Executive Search gaan samenwerken met het initiatief ‘De Andere Commissaris’

Published on

De wereld is aan het veranderen: trends zoals duurzaamheid, digitalisering en andere nieuwe, vaak technologische, ontwikkelingen zorgen voor andere benodigde kennis in de board/ het bestuur van een organisatie.

‘De Andere Commissaris’ richt zich op het plaatsen van Commissarissen die aan deze veranderende eisen voldoen. Door een betere mix van commissarissen (in persoonlijkheid, expertise, achtergrond, leeftijd, geslacht & etniciteit) in een RvC kan de toegevoegde waarde van een RvC sterk worden vergroot.

Met ‘De Andere Commissaris’ richten wij ons op het zoeken en plaatsen van ‘andere’ commissarissen; een commissaris die naast de gevestigde orde ook aansluiting heeft bij de jongere stakeholders, die zelf actief is in het bedrijfsleven en relevante kennis en ervaring bezit om inzicht te geven in actuele vraagstukken. Het platform ‘De Andere Commissaris’ spreekt deze (toekomstige) commissarissen op dagelijkse basis; wij bundelen onze krachten en ons netwerk in dit mooie initiatief om bedrijven nog beter te kunnen helpen met het vinden van de beste commissaris.

Wil je hier meer over weten? Wij komen graag met je in contact!

Quierine Vossen
Francoise Pisters
Gwen de Vos van Steenwijk
Jos Schelfhout

Check ook: www.deanderecommissaris.nl