Operationeel Directeur Humeca met MBI-mogelijkheid (Operations/Healthcare)

Published on

Voor Humeca, met kantoor in Borne (NL) en Woodstock (Atlanta, USA), zijn wij op zoek naar een ervaren operationeel directeur die verantwoordelijk is voor de dagelijks operatie. De belangrijkste persoon in een tweekoppige directie naast de algemeen directeur en verantwoordelijk voor de efficiency en effectiviteit van de organisatie.

Humeca ontwikkelt en verkoopt innovatieve producten op het gebied van huidtransplantaties ten behoeve van de behandeling van patiënten met brandwonden. Zij produceren in Nederland en hebben een netwerk van 47 gespecialiseerde distributeurs in meer dan 70 landen opgebouwd om onder andere brandwondencentra en ziekenhuizen te kunnen bereiken.

De operationeel directeur vervult een sleutelpositie in het managementteam. Je werkt nauw samen met de algemeen directeur die zich meer gaat focussen op strategie, klanten en innovatie. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen dagelijkse operatie:

Management van bestaande key accounts en implementaties van nieuwe key accounts.
R&D.
Finance (NL en USA).
Operationeel manager en ontwikkelaars t.b.v. robotisering van het productieproces en/of nieuwe softwaresystemen.
Wij zoeken iemand die in staat is om een centrale rol aan te nemen bij de integratie van mogelijke acquisities van buitenlandse bedrijven met complementaire producten en goed kan omgaan met partner bedrijven.

Competenties

  • Bewezen ‘Operations’ ervaring. Sterk in strategische planning en de vertaling naar dagelijkse executie.-
  • Uitmuntende leiderschapsvaardigheden en ’People skills’.
  • Kennis en ervaring van zaken als Finance, Strategie en beheer van IT-tools.
  • Een relevante Bachelor of Masteropleiding.
  • Minimaal 10 jaar werkervaring bij een groot technologiebedrijf bij voorkeur in een MedTech / Healthcare omgeving.
  • Uitstekende schrijf en spreekvaardigheid in Nederlands en Engels.
  • Humeca is een private-equity backed bedrijf en heeft sterke groeiambities. De operationeel directeur krijgt de mogelijkheid om te participeren in het bedrijf. We zijn dus echt op zoek naar een mede-ondernemer.

Interesse?

Deze vacature is inmiddels ingevuld