Sales Director WePrevent

Published on

Ben jij een ervaren sales man/vrouw en wil jij onderdeel zijn van een hard groeiend high-tech scale up bedrijf? Dan komen we graag met je in contact.

Bedrijf
Het bedrijf We Prevent waar wij voor zoeken voorkomt inbraak en vandalisme. Hoe? Vanuit een hightech meldkamer wordt er ‘live’ meegekeken met de camera beelden van de klant. Iedere verdachte situatie wordt door operators beoordeeld en bij een dreigende situatie wordt razendsnel de lokale politie of beveiliging ingeschakeld. Met live toezicht en altijd een menselijke beoordeling van de situatie zijn zij veel sneller en betrouwbaarder dan andere systemen. Ver voordat een traditioneel alarm systeem afgaat is de alarm melding door een operator gevalideerd. Het doel is het voorkomen van het incident. Bij een alarm weet je zeker dat er ook echt iets aan de hand is. Zij richten zich op zowel particulieren als bedrijven.

Positie
Ter uitbreiding van het team zoeken wij een Sales Director die de zakelijke markt verder uit gaat bouwen. Enerzijds op fronten waar al ruime ervaring mee is, zoals parkeergarages, winkelcentra, vastgoed en retail, maar ook zeker in andere segmenten zoals distributiecentra, datacenters, windmolenparken, zonneparken, de industrie en de zorg. Standplaats is Amsterdam en je rapporteert direct aan de algemeen directeur.

De Sales Director zal de betreffende markten in eerste instantie zelf in kaart brengen om vervolgens actief te benaderen. Je zult ook deelnemen aan beurzen en evenementen. Je wordt verantwoordelijk voor het bepalen en uitvoeren van een winnende marketing strategie voor deze markten, hierbij werk je nauw samen met het reclame bureau. Wij zoeken iemand die door zijn of haar ervaring in sales anderen op inhoudelijke argumenten weet te overtuigen maar ook fan en ambassadeur kan maken. We zoeken iemand die vertrouwen en senioriteit uitstraalt. Iemand die makkelijk schakelt tussen strategische vraagstukken en operationele werkzaamheden. Iemand die enthousiast wordt van het winnen van commerciële deals. Met vele jaren werkervaring in sales; iemand die vertrouwen en senioriteit uit straalt. Die zeker van zichzelf is en anderen weet te overtuigen en enthousiast te maken. Creatief, kan organiseren en ‘out-of-the-box’ kan denken. Een ondernemend persoon die energie krijgt van een werkomgeving die voortdurend in ontwikkeling is.

Ben jij deze ‘consultative seller’? Da’s precies wat we zoeken.

Mooie uitdaging
Je kunt meebouwen aan een van de meest innovatieve spelers op de beveiligingsmarkt door jouw kennis en opgedane ervaring actief in te zetten om het bedrijf nog sterker te maken. Er wordt een goed salaris met een bonusregeling en geweldige werkomgeving met een enthousiast en gedreven team geboden.

Meer informatie of reageren? Stuur een mail met CV naar info@navigatornetwork.nl