Succesvolle ‘Navigator Network Management Due Diligence’ voor investering NIBC in houtskeletbouwer Vadeko

Published on

Vadeko, specialist in duurzame prefab houtskeletbouwconstructies, heeft een minderheidsbelang in het bedrijf verkocht aan investeerder NIBC Mezzanine & Equity Partners ('NIBC'). Door te investeren in Vadeko wordt NIBC de partner voor de ambitieuze groeistrategie van het bedrijf. Met het groeikapitaal zal worden geïnvesteerd in het uitbreiden van de productiecapaciteit en het verder automatiseren van het productieproces om het groeiende aantal klanten ook in de toekomst optimaal en met de meest hoogwaardige producten van dienst te kunnen zijn.

Wij zijn er trots op dat wij in dit traject als Navigator Network betrokken zijn geweest met onze ‘Management Due Diligence’. Deze management scan heeft samen met onze collega Maaike Strack van Schijndel op een originele en constructieve manier bijgedragen aan het inzicht dat gedurende dit proces is gegroeid. Veel succes en dank voor het betrekken van ons Navigator team in dit traject; NIBC Mezzanine & Equity Partners, Brigitte van der Maarel, Franck Marra, Luuk Boere en Vadeko, Mark Timmer en Wiebe Postma.

Over de ‘Navigator Management Due Diligence’
Onze digitale tool, gecombineerd met een persoonlijke aanpak, is gericht op het vergroten van zelfinzicht en het tot stand brengen van connectie waardoor een gezamenlijke ambitie & visie vorm gegeven kan worden. Dit faciliteren we individueel, interpersoonlijk en in teamverband. Het faciliteren van sleutelmomenten van een overname/deelname verhoogt de kwaliteit en snelheid van een Due Diligence en de kans op succes van de overname. Onze aanpak legt daarnaast een stevige basis voor wederzijds vertrouwen én professionele en transparante omgang met elkaar naar de toekomst.

Check hier voor het hele artikel in Het Financieele Dagblad/FD.