Adjunct Directeur Programma Management

Published on

Deze positie is inmiddels ingevuld.

Onze klant bestaat uit een crossborder samenwerkingsverband van grote bedrijven uit de chemie/staal/energie/ foodsector, haven en overheden in de Schelde-Deltaregio (Zeeland/West-Brabant/Oost-Vlaanderen). Zij hebben een Nederlandse en een Vlaamse organisatie; beiden werken samen aan oplossingen voor een toekomstbestendige, duurzame industrie in de regio.

In deze inspirerende en snel veranderende omgeving willen zij een voortrekkersrol vervullen in de industriële energietransitie. Zij helpen de industrie met de uitwerking van hun verduurzamingsplannen met innovatieve programma’s die gericht zijn op CO2-reductie, waterstof, elektrificatie, warmte en circulariteit. Deze samenwerking levert een substantiële bijdrage aan de Europese en landelijke klimaatdoelstellingen.

Als Adjunct Directeur Programma Management ben je verantwoordelijk voor het team en wordt er van je verwacht dat je zorgt voor een succesvolle ontwikkeling van de faciliteiten voor de levering en het transport van waterstof in de hele regio. Dit vereist een geïntegreerde benadering van bedrijfsontwikkeling, inclusief engineering, bedrijfseconomie en stakeholdermanagement. Afstemming met regionale, nationale en Europese belanghebbenden is een essentieel onderdeel van de rol om alle noodzakelijke politieke en financiële steun te krijgen om dit te realiseren.

Wij zoeken iemand die de capaciteiten en ambitie heeft om een directeurspositie te kunnen vervullen en dat kan combineren met een inhoudelijke/programma management verantwoordelijkheid.

Profiel:
Sterke interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden
Goed kunnen bewegen in een internationale en cultureel diverse omgeving
In staat zijn om als coach en mentor op te treden voor andere medewerkers, om op directieniveau vertrouwen op te bouwen en te behouden en op een natuurlijke manier leiderschap uitstraalt
Sterk zakelijk inzicht en een goed begrip van de financiële zaken van de organisatie
Op de hoogte zijn van internationale normen en ontwikkelingen op het gebied van HSE, duurzaamheid en engineering
Bewezen staat van dienst in het managen van middelgrote en grote projecten, met multidisciplinaire teams in de industrie of vergelijkbaar
Aantoonbare en relevante ervaring met verduurzamings- vraagstukken en energietransitie, bij voorkeur in de industrie
Beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal
Master in Technische of Bedrijfskundige studie

Wil je meer weten over deze uitdagende positie en dit interessante bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over. Bel of mail je CV met een korte motivatie naar:

Froukje van Oosterbos-Romein: froukje@navigatornetwork.nl / 06 47 86 97 46
Jos Schelfhout: jos@navigatornetwork.nl / 06 46 20 70 74

×

Welcome to Navigator Network!

We advise companies on how they can set up their team or organisation by identifying their goals and how to attain them. This requires proactive thinking, and determining which characters and personalities work well together, and which experience and competencies complement each other. If you are interested or have a question, please send a WhatsApp message.