Interim CEO

Published on

Deze positie is inmiddels ingevuld.

Onze opdrachtgever is een Tech/SaaS/software bedrijf. Dit indrukwekkende webplatform kent een ongekende groei. In vier jaar tijd is de organisatie gegroeid van 15 naar 200 medewerkers en aanwezig op vier locaties in Nederland en Duitsland. De uitgangspositie is goed en het potentieel groot. Door de focus op het commerciële concept en de harde groei is er echter onvoldoende aandacht en tijd geweest voor de organisatie inrichting.

De opdracht is voor minimaal 6 maanden tot 12 maanden. Binnen deze tijd wordt verwacht dat je ervoor zorgt dat de organisatie in control komt, wat resulteert in een stabiele en schaalbare organisatie. Hiervoor is in ieder geval nodig dat je een duidelijke structuur neerzet met competente managementlagen, omschreven verantwoordelijkheden en heldere scheidslijnen in de taakgebieden van de teams. De huidige CEO zal als CCO aan jou rapporteren: het is de bedoeling dat je hem ondersteunt en coacht in zijn ontwikkeling tot allround CEO, zodat hij het stokje later weer kan overnemen. Daarnaast is het noodzakelijk dat de processen geoptimaliseerd worden binnen het platform en financiële rapportages op orde komen. Je verlaagt de operationele kosten en je houdt zicht op liquiditeit, debiteuren en conversie van de pijplijn. De P&L per entiteit dient te worden geconsolideerd en dit alles doe je in samenwerking met de recent aangestelde CFO. Je scherpt de strategie aan in samenspraak met directie en aandeelhouders waardoor er meer focus ontstaat. Je bereidt het aandeelhoudersoverleg voor en leidt deze ook. Verder ben je ook betrokken bij het uitbouwen en verbeteren van het partnernetwerk.

Wij zoeken per direct naar een ervaren 'opschaler' en een krachtige procesdenker. Bij voorkeur heb je ervaring in technologie of SAAS ontwikkeling. Een verleden binnen een consultancy of het leiden van operational excellence projecten strekt tot aanbeveling. Je hebt kennis van financial- en business control, maar ze hoeven niet jouw expertise gebieden te zijn. Je bent vooral een goede leider en weet effectief kennis over te dragen. Mensen accepteren jou en gaan graag met je mee op reis.

Wil je meer weten over deze uitdagende positie en dit interessante bedrijf?
Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je er graag meer over. Bel of mail je CV met een korte motivatie naar:

Jos Schelfhout: jos@navigatornetwork.nl
Froukje van Oosterbos-Romein: froukje@navigatornetwork.nl
Stella Zerbo: stella.zerbo@tracks.nl

×

Welcome to Navigator Network!

We advise companies on how they can set up their team or organisation by identifying their goals and how to attain them. This requires proactive thinking, and determining which characters and personalities work well together, and which experience and competencies complement each other. If you are interested or have a question, please send a WhatsApp message.