Commerciële en ondernemende CEO

Published on

Deze positie is inmiddels ingevuld.

Voor een dynamische en jonge tech start-up, gevestigd in Zuid-Holland, zijn wij op zoek naar een commerciële en ondernemende directeur. De SaaS oplossing die zij hebben gemaakt biedt bedrijven de kans om d.m.v. een software platform de operational excellence binnen een organisatie enorm te verbeteren. Door het succes bij de huidige klanten groeien zij hard.

Voor het verder opschalen van deze organisatie zoeken wij iemand die de kwaliteiten heeft om het gezicht naar buiten te worden, iemand die het zeer gemotiveerde en trotse team kan inspireren en mee kan nemen naar de volgende fase. We zoeken een teamspeler, iemand die zijn mensen inspireert; waar zij op kunnen bouwen en van kunnen leren. Iemand met ervaring; een klankbord. Een meewerkend voorman die zelf ook commercieel verantwoordelijk is voor klanten. Een creatieve en energieke persoonlijkheid. Die 'op de zeepkist' wil staan, vertrouwen uitstraalt en kan enthousiasmeren. Maar ook iemand die kritisch nadenkt en een weerwoord durft te geven. Die er vol vertrouwen voor wil gaan. Een ondernemend persoon die in het concept gelooft en dit verder uit wil bouwen door een duidelijke visie uit te dragen en heldere doelen te stellen.

Wij zoeken iemand met ervaring in een IT/tech omgeving en affiniteit met apps, social media en product software/SaaS oplossingen. Iemand die klaar is voor een ondernemende 'next step' in een internationale omgeving.
Naast salaris wordt er ook een mogelijkheid tot participatie geboden.

Wil je meer weten over deze uitdagende positie en dit interessante bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over. Bel of mail je CV met een korte motivatie naar:

Froukje van Oosterbos: froukje@navigatornetwork.nl / 06 47 86 97 46
Jos Schelfhout: jos@navigatornetwork.nl / 06 46 20 70 74

×

Welcome to Navigator Network!

We advise companies on how they can set up their team or organisation by identifying their goals and how to attain them. This requires proactive thinking, and determining which characters and personalities work well together, and which experience and competencies complement each other. If you are interested or have a question, please send a WhatsApp message.