Navigator Network feliciteert Martijn Boering

Published on

Wij hebben de eer gehad om betrokken te zijn bij de benoeming van Martijn Boering als Adjunct Directeur bij Smart Delta Resources (SDR). Wij willen beiden feliciteren met deze mooie stap!

SDR heeft een Nederlandse en Vlaamse organisatie die beide samenwerken aan oplossingen voor een toekomstbestendige, duurzame industrie in de regio. SDR wil in deze inspirerende en snel veranderende omgeving een voortrekkersrol vervullen in de industriële energietransitie. SDR helpt de industrie met de uitwerking van hun verduurzamingsplannen met innovatieve programma’s die gericht zijn op CO2-reductie, waterstof, elektrificatie, warmte en circulariteit. Deze samenwerking levert een substantiële bijdrage aan de Europese en landelijke klimaatdoelstellingen.

Met Martijn Boering haalt SDR veel kennis en ervaring in huis op het gebied van digitale transformatie en energietransitie. In zijn Shell tijd was de transitie naar meer groen/renewables een speerpunt. Hij is sterk op het gebied van innovatie en het begeleiden van strategische trajecten.

Veel succes met deze nieuwe uitdaging Martijn. SDR dank voor het betrekken van ons Navigator Network team in dit traject. Martijn Verwoerd en Maarten den Dekker; dank voor het vertrouwen en de fijne samenwerking!

Meer weten? Neem dan contact op met een van de partners: Froukje van Oosterbos-Romein of Jos Schelfhout.

×

Welcome to Navigator Network!

We advise companies on how they can set up their team or organisation by identifying their goals and how to attain them. This requires proactive thinking, and determining which characters and personalities work well together, and which experience and competencies complement each other. If you are interested or have a question, please send a WhatsApp message.