Navigator Network feliciteert Stephan Duin

Published on

Wij hebben de eer gehad om betrokken te zijn bij de benoeming van Stephan Duin als Financieel/Operationeel Manager bij HealthConnected (NL). Wij willen beiden feliciteren met deze mooie stap!

HealthConnected richt zich als IT-bedrijf in de zorg op de eerstelijnszorg. Het bedrijf heeft een SAAS-platform waar meerdere zorgdisciplines hun dagelijkse werk in verrichten. Het bedrijf, met een hoofdkantoor in Alkmaar en een vestiging in Zoetermeer, groeit snel.

Met Stephan Duin haalt HealthConnected veel kennis en ervaring in huis op het gebied van ondernemerschap en het managen van de P&L. In de afgelopen jaren is Stephan actief geweest in leidinggevende rollen op het gebied van o.a. Operations en Finance. Hij begrijpt projectmanagement en het begeleiden van strategische trajecten.

Veel succes met deze nieuwe uitdaging Stephan. HealthConnected en Holland Capital; dank voor het betrekken van ons Navigator Network team in dit traject. Paul Witteman en Jan-Frens van Giessel; dank voor het vertrouwen en de fijne samenwerking!

Meer weten? Neem dan contact op met een van de partners: Froukje van Oosterbos-Romein of Jos Schelfhout.

×

Welcome to Navigator Network!

We advise companies on how they can set up their team or organisation by identifying their goals and how to attain them. This requires proactive thinking, and determining which characters and personalities work well together, and which experience and competencies complement each other. If you are interested or have a question, please send a WhatsApp message.